CV

C.V. en leidingwerk

Warmte is voor mensen net als water een eerste levensbehoefte, u wilt dus gegarandeerd zijn van een goed en juist ingeregeld warmteafgiftesysteem gecombineerd met een geschikte warmteopwekker. Er worden vandaag de dag veel fouten gemaakt in het kiezen van afgifte systemen gecombineerd met een bepaalde warmteopwekker. Er zijn ook veel keuzes bij gekomen vanwege de energie transitie, voorheen was de cv ketel de meest gebruikte, tegenwoordig heb je ook de warmtepomp welke je ook weer kunt onderverdelen in lucht-lucht, lucht-water of water-water. Ook kun je volledig elektrisch verwarmen, maar wat is voor u nu de meest geschikte en meest rendabele manier?

Als InstalQ erkend water voerende warmteafgifte systemen installateur gecombineerd met jaren lange ervaring in de verwarming techniek zorgen wij voor betrouwbare, veilige en qua rendement gunstige installaties. U bent bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden u een breed scala aan diensten, van het plaatsen van een nieuwe thermostaatknop tot het verduurzamen van de cv installatie tot het volledig ontwerpen, berekenen en aanleggen en inregelen van een nieuwe cv installatie. Kortom bijna alles wat met leidingwerk, warmteafgifte systemen, warmte opwekker (als cv ketel of warmtepomp) te maken heeft. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, de aanleg van nieuwe installaties, het uitbreiden van bestaande installaties of het renoveren van een bestaande installatie, wij staan voor u klaar. Wij werken uitsluitend met topmerken, zie de banner hieronder.

Qua warmteopwekker werken wij uitsluitend met Nefit Bosch (cv ketels en warmtepompen) en Alpha innotec (grond gebonden warmtepompen)

Vragen, aarzel vooral niet om contact op te nemen.