Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken, het is een bewezen systeem. Schijnt de zon bij u nog steeds voor niets? Aarzel dan niet en kom in actie. Een zonnestroom systeem kan echter niet zomaar door iedereen geplaatst worden, het kent vele uitdagingen zowel op het dak als voor de bestaande elektrische installatie. Denkt u bijvoorbeeld aan het aansluiten in de verdeler, is deze verdeler geschikt voor de extra belasting die zonnepanelen met zich mee brengen, het berekenen van kabel diameters, het selecteren van componenten welke bij elkaar passen en het integreren van de panelen in de constructie van het gebouw. Ook verzekeraars worden steeds strenger en eisen vaak voor woningen dat de installatie van het zonnestroom systeem door een instalQ erkend installateur is gedaan, en willen daarvan een oplever dossier. Voor bedrijven zijn verzekeraars nog strenger, daar willen ze vaak een Scope 12 keuring (vanaf circa 45 panelen). Als InstalQ erkend zonnestroom groot installateur gecombineerd met jaren lange ervaring in de zonnestroom techniek van kleine systemen (paar panelen) tot grote systemen (300+ panelen) zorgen wij voor betrouwbare, veilige en qua rendement gunstige installaties. Ook leveren we tegenwoordig veel systemen welke al volledig klaar zijn voor de integratie van de thuisbatterij.

Voor de aanleg van een nieuw systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Onderhoud en storingen verhelpen doen wij uitsluitend aan door ons aangelegde systemen.

Wij werken uitsluitend met topmerken, zie de banner hieronder, voor systemen groter als 6 panelen werken wij uitsluitend met het SolarEdge systeem.

Vragen, aarzel vooral niet om contact op te nemen.