Gasinstallatie

Gas

Gas installaties, niet het 1e waar u aan denkt in deze tijd, maar gas zal nog lang noodzakelijk blijven in de horeca, recreatie en kleine industrie. Ook in zeeland krijgen grootverbruikers (hoofdzekering groter als 3*80A) geen grotere aansluiting meer, het elektrische net is hier nu ook vol. Kortom overschakelen naar elektra als vervanging voor gas is op de korte termijn geen optie. Ook oudere minder goed geïsoleerde woningen zullen nog lang afhankelijk blijven van een gasaansluiting.

Als InstalQ erkend gas technisch installateur gecombineerd met jaren lange ervaring in de gastechniek zorgen wij voor betrouwbare en veilige installaties. Ook zijn wij conform de gasketelwet BRL6000-25 gecertificeerd, en voeren wij het CO vrij kenmerk.

Wij bieden u een breed scala aan diensten, van het onderhouden of plaatsen van een nieuwe cv ketel tot het volledig ontwerpen, berekenen en aanleggen van een nieuwe gas installatie. Kortom bijna alles wat met leidingwerk, uw ketel, geiser etc.. te maken heeft. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, de aanleg van nieuwe installaties, het uitbreiden van bestaande installaties of het renoveren van een bestaande installatie, wij staan voor u klaar. Wij zijn Nefit Bosch premium partner en werken uitsluitend aan en met Nefit Bosch toestellen, Nefit is een topmerk in de verwarming branche, wij gaan regelmatig op cursus en hebben bijna alle onderdelen in voorraad.

Vragen, aarzel vooral niet om contact op te nemen.